Four Seasons Hotel Boğaziçi Projesi'nde Yapımını Tamamladığımız 11 Adet Havuz İşletmeye Alındı

Beşiktaş’ta Çırağan caddesinde bulunan Atik Paşa Yalısı ‘’Four Seasons Hotel Boğaziçi ’’ olarak restore edilip 15 Haziran 2008 ‘ de faaliyete geçirildi. İstanbul Boğazı’na yaklaşık 190 metre cephesi olan ve 17.525 m2 alana sahip proje kapsamında 25’i suit 166 oda ve 390 yatak kapasitesine sahip, beş yıldızlı delüks otel, 506 araçlık kapalı otopark, 2 adet balo salonu, toplantı salonları, SPA, havuz, restaurant ve barlar ile 5.000 m2 idari ve servis alanları mevcut. 190 metrelik kıyı şeridinin manzarası Boğaziçi Köprüsü ‘nden Kız Kulesi ‘ne, oradan eski İstanbul'un siluetine uzanıyor.
Otel 190 metrelik mermer rıhtımıyla yalnız turistleri ağırlamıyor, yaz düğünlerine de sahne oluyor. Fıskiye gösterilerinin düzenlendiği alan dans pistine dönüşüyor. 2 bin 100 metrekarelik alanı ile Avrupa'nın en büyük SPA'sına sahip.
SPA'da, manzaralı-jakuzili açık havuz, kapalı, cam tavanlı, ısıtmalı ve su altı müzikli yüzme havuzları, buhar odası, sauna, 9 bakım odası, 1 özel süit, 3 hamam, fitness merkezi, güzellik salonu var.
Boğazın eşsiz manzarasına sahip jakuzili açık yüzme havuzu yaklaşık 350 m2 büyüklüğünde...Havuz Yalova sahilinde betonarme olarak inşa edilerek sahaya taşındı. Denizde yüzdürülerek getirilen havuz, kazıklar üzerine monte edilerek ince işleri tamamlandı.

Tüm yüzme havuzları, masaj havuzları ve süs havuzları firmamız tarafından imal edilmiş ve işletmeye alınmıştır.