Polat İnşaat Caddebostan Evleri Yüzme Havuzlarında Beadcrete Tercih Edildi.

Konumu, konforu, teknolojisi ve eşsiz özellikleri ile İstanbul ‘ un benzersiz projelerinden biri olan Caddebostan Evleri ‘ nde günün her saati Adalar ‘ ın büyüleyici manzarasını, mavi ve yeşilin dansını izleyebilirsiniz…Caddebostan Evleri’ni oluşturan 5 blok, cephelerindeki 5 farklı renkle site sakinlerine gülümsüyor. Her renk, içinde oturacağınız binanin kişiliğini temsil ediyor. Caddebostan’a fark katan bu ayrıntı, yaşama bakışında rengini de belirliyor.
A kalite yapı malzemeleri ve doğaya uyumlu teknoloji kullanılarak inşa edilen binalarda, estetik ve fonksiyonellik en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Caddebostan Sahili’nin doğal güzellikleri içinde yer alan Caddebostan Evleri, çevreye maksimum uyum ve özen gösterilerek Green House konsepti ile projelendirilmiş.
Açık havuzun yanı sıra bahçe zeminin altında geniş kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, şok havuzu, bar, dinlenme alanına sahip projenin yüzme havuzlarında BEADCRETE reflektif havuz kaplama ürünü , DIAMOND seçeneği tercih edildi.
Proje hakkında ayrıntılı bilgi: www.caddebostanevleri.com

Projede ayrıca yine BEADCRETE DIAMOND malzemenin kullanılacağı fıskiyeli su kanalları da mevcut… Su altı aydınlatma sistemi olarak oniki programlı çok renkli COLORLOGIC ile büyülü ortam etkisi geceleri de devam etmekte