Elastomer Esaslı POLYLINER Havuz Kaplama Uygulamalarına Başladık
Yüksek çekme mukavemetine ve %400  uzama elastikiyetine sahip;  elostomerik bir su yalıtım ve son kaplama ürünü olan  POLYLINER  ürünlerinin uygulamasına başladık. Ürünler ABD menşeili ve teknolojik özellikleriyle birçok ayrıcalıklar sunmakta.. Havuz içerisine ek oluşturulmadan sprey yöntemiyle hızlı bir şekilde uygulanır.  Bu nedenle hiç bir zayıf nokta kalmamakta.  Betonarme betonu, sıva, ahşap, seramik, metal, plastik gibi birçok yüzey üzerine  uygulanabiliyor.. Bu yüzeylere mükemmel bir şekilde yapışıyor
Yüksek mukavemete sahip  ve ağır yük altında kullanılabilyor. UV ışınlarına dayanıklı olması nedeniyle dış mekanlarda ve su içerisinde kullanılabiliyor. Uygulamayı müteakip yaklaşık 10 saniye sonra üzerinde yürünebiliyor.. 24 saat sonra hiçbir kısıtlama olmaksızın kullanılabiliyor..
Düşük sıcaklıklarda uygulanabilir. Hertürlü köşe, kavis gibi yerlerde daha öncesinden önlem almadan etkin bir şekilde  kullanılabilmekte.  Yüksek sıcaklık dayanımına sahip ve bakım gerektirmeden yıllarca kullanılabiliyor. Yüzme havuzları, büyük göletler ve diğer su ögeleri için pratik ve çok uygun bir çözüm.